Caravana LEADER, Livada

În data de 24.11.2012, de la orele 20,00, în sala de festivităţi a primăriei Livada, s-a desfăşurat Balul Recoltei. Cu ocazia desfășurării activităților de informare și promovare în cadrul Caravanei LEADER, au participat toţi membrii biroului administrativ Leader Micula al Asociaţiei de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului.

La eveniment au participat peste 350 de locuitori ai zonei oraşului Livada, invitaţi fiind şi oficialităţile judeţului.

În cadrul acestui eveniment, membrii biroului LEADER Micula, au instalat un stand LEADER, cu pliante şi roll-up, aşteptând participanţii pentru a oferi informaţii despre măsurile ce urmează a fi lansate în perioada următoare.

Participanţii s-au arătat interesaţi de posibilităţile de finanţare şi de acţiunile ce vor fi derulate în cadrul programului.

Cetăţenii participanţi au primit multiple informaţii şi pliante de la membrii biroului administrativ, oferind totodată informaţii despre măsurile privind abordarea LEADER în teritoriu. Cetăţenii au fost încurajaţi în depunerea de proiecte la Gal Zona Sătmarului şi să apeleze cu încredere la biroul Gal din Micula, zilnic între orele 9-15.

 

Galerie foto